Maluwi

De Maluwi past zich volledig aan uw wensen aan. Bent u op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die past bij de stijl van uw woning? Deze structuur valt perfect te combineren met uw woning en uw tuin. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.

Of droomt u eigenlijk al jaren van een overdekte loungeruimte / poolhouse om het ganse jaar door te genieten van uw tuin? Laat uw creativiteit de vrije loop, de keuze van functionaliteit is volledig aan u.

measurement
Maatwerk

Zowel modulair als maatwerk

roof
Dakbedekking

Dakbedekking bestaat uit OSB-platen en EPDM
Onderdak in Thermowood

colors
Kleuren

Aluminium frame, kleur naar keuze

goot
Afvoer

Geïntegreerde afvoer in de palen

Opbouw
Houtsoorten
003 _ NIEUW _

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

1

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas, hout, aluminium, …

002

Zomeravonden en herfstdagen worden aangenamer met een terrasverwarmer.

1206a2d9-04cd-4cce-96bc-1c768d452bd4

Genieten van het buitenleven, beschut tegen zon.

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus