Koloa

Zijn strak design in combinatie met een glazen dakbedekking geven de Koloa een moderne, hedendaagse uitstraling. Door zijn stevige goot is een overspanning van 6,8 m mogelijk en hoeft er dus geen centrale steunpaal geplaatst te worden. Bovendien kan de Koloa ook vrijstaand geplaatst worden zodat jouw terras achter in de tuin ook overdekt is.

 

Wil jij graag wat extra informatie hierover? Of wil je graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal.

 • Constructie uit aluminium profielen
 • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Groot aanbod zijelementen
 • Ge√Įntegreerde afvoer
 • Mogelijkheid tot integratie van accessoires
 • Dakhelling 2¬į
measurement
Maatwerk

Op maat gemaakt

diepte
Diepte

Deze constructie heeft een maximale diepte van 390 cm

breedte
Overspanning goot

Deze constructie heeft een maximale goot-overspanning van 680 cm, koppelbaar voor grotere lengtes

layers
Glas

Dakbedekking steeds in gelaagd glas (klaar of mat)

Algarve_Canvas_Carport

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas, hout, aluminium, …

Verwarming

Zomeravonden en herfstdagen worden aangenamer met een terrasverwarmer

Zonwering screens

Genieten van het buitenleven, beschut tegen zon

Andere constructies

Ik zou graag toch nog even willen meedelen dat ik als klant van begin tot eind zeer tevreden ben over de aankoop, communicatie, afspraak leveringsduur, montage door de medewerkers, oplossen van kleine problemen.

Marissen

Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

Claeys

Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

C. Maes

Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon ge√Įntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

G. Duhoux

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 ¬įc dankzij de zonwerende platen. Veranda‚Äôs en pergola‚Äôs plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

A. Robbrecht

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

A. Leunis

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

J. De Laet

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte


  Contact
  Offerte
  Toonzaal
  Vacatures
  Catalogus