Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/f/f/a/verandawereld.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/f/f/a/verandawereld.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/a/verandawereld.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /customers/f/f/a/verandawereld.be/httpd.www/wp-content/plugins/wpfront-notification-bar/classes/class-wpfront-notification-bar.php on line 68 Contact – Februs

Contacteer ons

Naam*
E-mail*
Adres
Gemeente*
Telefoon*
Onderwerp
Uw Bericht
Spam-beveiliging

Februs bv

Showroom

Industriepark Brechtsebaan 10
B-2900 Schoten
België

Tel: +32 (0) 3 283 83 30 
E-mail: info@verandawereld.be

Openingsuren showroom

Maandag

9u-17u

Dinsdag

9u-17u

Woensdag

10u-17u

Donderdag

9u-17u

Vrijdag

9u-15u

Zaterdag

enkel op afspraak

Zondag

gesloten

Vakantiesluiting

Jaarlijks
Wettelijke feestdagen
Vakanties 2020
Zaterdag 4 juli – Dinsdag 21 juli
Zaterdag 31 oktober – Zondag 8 november
Zaterdag 19 december – Zondag 3 januari

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus