Contacteer ons

  Naam*

  E-mail*

  Adres

  Gemeente*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Uw Bericht

  Februs bv

  Showroom

  Industriepark Brechtsebaan 10
  B-2900 Schoten
  Belgi√ę

  Tel: +32 (0) 3 283 83 30 
  E-mail: info@verandawereld.be

  Openingsuren showroom

  Maandag

  9u-17u

  Dinsdag

  9u-17u

  Woensdag

  10u-17u

  Donderdag

  9u-17u

  Vrijdag

  9u-15u

  Zaterdag

  enkel op afspraak

  Zondag

  gesloten

  Vakantiesluiting

  Jaarlijks
  Wettelijke feestdagen

  Vakantie 2024
  Zaterdag 30 maart – zondag 7 april
  Zaterdag 29 juni – maandag 22 juli
  Zaterdag 21 december – maandag 6 januari

   

  Ik zou graag toch nog even willen meedelen dat ik als klant van begin tot eind zeer tevreden ben over de aankoop, communicatie, afspraak leveringsduur, montage door de medewerkers, oplossen van kleine problemen.

  Marissen

  Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

  Claeys

  Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

  C. Maes

  Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon ge√Įntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

  G. Duhoux

  Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 ¬įc dankzij de zonwerende platen. Veranda‚Äôs en pergola‚Äôs plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

  A. Robbrecht

  Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

  A. Leunis

  Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

  J. De Laet
  Contact
  Offerte
  Toonzaal
  Vacatures
  Catalogus