Contacteer ons

  Naam*
  E-mail*
  Adres
  Gemeente*
  Telefoon*
  Onderwerp
  Uw Bericht
  Spam-beveiliging

  Februs bv

  Showroom

  Industriepark Brechtsebaan 10
  B-2900 Schoten
  België

  Tel: +32 (0) 3 283 83 30 
  E-mail: info@verandawereld.be

  Openingsuren showroom

  Maandag

  9u-17u

  Dinsdag

  9u-17u

  Woensdag

  10u-17u

  Donderdag

  9u-17u

  Vrijdag

  9u-15u

  Zaterdag

  enkel op afspraak

  Zondag

  gesloten

  Vakantiesluiting

  Jaarlijks
  Wettelijke feestdagen

  Vakantie 2021
  Zaterdag 25 december – Zondag 9 januari

  Vakantie 2022
  Zaterdag 02 april – Zondag 10 april
  Zaterdag 02 juli – Zondag 24 juli
  Zaterdag 24 december – Zondag 8 januari

  Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

  A. Robbrecht - Westmalle

  Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

  Leunis A.-M. - Kontich

  Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

  Jan De Laet - Kalmthout

  Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

  P. Vandewinkel - Wuustwezel
  Contact
  Offerte
  Toonzaal
  Vacatures
  Catalogus