Gevelbekleding

Heb jij een muur aan je woning of in je tuin, die je momenteel niet mooi vindt? Dan hebben wij een oplossing! Door je gevel te bekleden met een houtsoort of aluminium, zorg je ervoor dat deze terug een mooi strak uitzicht krijgt met een nieuwe look.
Alle opties bekijken? Maak dan hier snel een afspraak om langs te komen in de toonzaal.

Aluminium

De Aluminium gevelbekleding van Renson¬ģ is een strakke aluminium gevelbekleding. Deze gevelbekleding is te verkrijgen in alle RAL kleuren waardoor je hem volledig bij je woning en tuin kan laten passen.

Gevelpanelen

Deze brandveilige, duurzame bekleding bestaan uit panelen die hard als steen zijn, maar toch gemakkelijk bewerkbaar zijn.
De panelen bestaan er in vele kleuren, zo kan je kiezen tussen effen kleuren maar ook uit hout- of steenlooks.
Zo is er voor ieder wat wils!

Hout

Met hout doe je nooit iets verkeerd! Een gevel bekleden met hout kan met verschillende houtsoorten en geeft een warme uitstraling.

screw
Personalisatie

Gevelbekleding op maat van jouw woning en volledig personaliseerbaar

colors2
Kleuren

Gevelbekleding beschikbaar in vele RAL-kleuren

rain
Kwaliteit

Al onze materialen zijn weerbestendig, en van de hoogste kwaliteit

etc
Extra

Mogelijkheid tot inwerken van ramen en deuren

Ik zou graag toch nog even willen meedelen dat ik als klant van begin tot eind zeer tevreden ben over de aankoop, communicatie, afspraak leveringsduur, montage door de medewerkers, oplossen van kleine problemen.

Marissen

Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

Claeys

Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

C. Maes

Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon ge√Įntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

G. Duhoux

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 ¬įc dankzij de zonwerende platen. Veranda‚Äôs en pergola‚Äôs plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

A. Robbrecht

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

A. Leunis

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

J. De Laet

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte


    Contact
    Offerte
    Toonzaal
    Vacatures
    Catalogus