Comfort

De Comfort constructie is een elegant systeem met gedetailleerde afwerking dat zich profileert als volwaardige terrasoverkapping/carport. Door zijn degelijke afwerking en groot aantal mogelijkheden, is deze constructie een echte all-rounder en dit met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast kan u deze constructie ook later nog ombouwen tot veranda door achteraf nog wanden te plaatsen.

  • Elegant profielensysteem in aluminium
  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
  • Geïntegreerde LED spots mogelijk
  • Regenpijp 80 mm geïntegreerd in steunpaal
  • Dak voorzien van aluminium dichtingsclips bovenaan
  • Variabele dakhelling 5° – 30°
roof
Dakbedekking

De dakbedekking heeft een dikte van 16 mm of 32 mm, vervaardigd uit  polycarbonaat

diepte
Diepte

Deze constructie heeft een maximale diepte van 400 cm

breedte
Overspanning goot

Deze constructie heeft een maximale goot-overspanning van 400 cm

etc
Afvoer

De palen van deze constructie zijn uitgerust met een afvoerclip

001

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas of polycarbonaat

002

Dakbedekking in 16 mm en 32 mm polycarbonaat (helder/opaal)

Al onze materialen zijn weerbestendig, en van de hoogste kwaliteit

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel