Vaste / Schuifbare wanden

Geef je overkapping een extra dimensie door vaste wanden te integreren. Dankzij deze elementen kan je tot laat in de avond genieten van je buitenkamer en de warmte van je verwarmingselementen ‘binnenhouden’. Bovendien beschermt zo’n overkapping je extra tegen zon, regen en wind!

 • Eindeloze mogelijkheden
 • Maatwerk
Glazen schuifwanden

Wil je graag nog langer genieten van je constructie?
Met deze glazen schuifwanden kan je de ruimte heel eenvoudig aanpassen naargelang de weersomstandigheden.
Een glazen schuifwand biedt beschutting tegen wind of insecten zonder het mooie uitzicht op je tuin te verliezen. De glazen schuifdeuren voor je terrasoverkapping of carport kan je ook tot een uiterst stijlvol geheel combineren met eventueel zonwerende screens.

 • Licht, thermisch niet onderbroken alu systeem
 • Uitvoering met 2, 3, 4, 5 of 6 rails
 • Uitvoering in 8 of 10 mm gehard glas
 • Inox handgreep
 • Gemakkelijk te bedienen door meeneemsysteem
LED Verlichting

Met ledverlichting onder je overkapping wordt het instant gezellig. De leds kunnen geïntegreerd worden en zijn naar wens dimbaar. Je kan kiezen voor spots, strips (horizontale, verticale), indirecte verlichting of directe verlichting en combinaties hiervan. Ideaal voor wie sfeer wil creëren en tegelijk zijn favoriete magazine wil lezen. De look-and-feel van een terrasoverkapping met verlichting kan je met deze ledverlichting ook moeiteloos integreren in je carport!

 • Dimbaar
 • Warm wit licht (3000°K)
 • Stof- en waterdicht (Ip65)
Terrasverwarming

Een terrasverwarmer, eventueel in combinatie met sound, is perfect om van een buitenruimte een echte extra leefruimte te maken. Je kan immers van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van je favoriete muziek of van de functionele verwarming onder je terrasoverkapping.

De verwarming in je terrasoverkapping werkt met infraroodstraling in korte golven, wat zorgt voor onmiddellijke warmtespreiding en een behaaglijk gevoel. Het waterdichte audiosysteem brengt dan weer een gemoedelijke sfeer onder je terrasoverkapping. Je kan het aansluiten op een multiroomsysteem, maar ook bediening via Bluetooth is mogelijk. De combinatie van audio en verwarming staat garant voor een fantastische totaalbeleving, maar je kan de elementen uiteraard ook apart laten installeren.

 • Aangename stralingswarmte
 • Onmiddellijke warmtespreiding
Zonwering

Zonwering is een prachtige aanvulling op uw overkapping of veranda en biedt het ganse seizoen een enorme meerwaarde. Het gecoate glasvezeldoek is kleurvast en rotvrij, maar ook ongevoelig voor vocht en warmte.
Laat de screen voor je terrasoverkapping of carport uitwerken volgens je eigen wensen. Kies uit één van de 50 kleuren en verschillende weefpatronen om je terrasoverkapping die open en dicht kan mooi te matchen met jouw gevel. In de screens kan je bovendien een crystalband integreren om het zicht naar buiten te behouden. Of wat dacht je ervan om de screen voor je terrasoverkapping te laten bedrukken met een mooie foto?

 • Ideaal voor warme dagen
 • Schermkast en geleiders in aluminium
 • Geïntegreerde screens in Camargue
 • Somfy motor en bediening
 • Doeken in polyester / acryl / glasvezel

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus