Vernieuwing Dakpanelen

Naast het plaatsen van volledig nieuwe constructies, specialiseert Februs zich ook in het vernieuwen van polycarbonaat platen in bestaande veranda’s en overkappingen. Afhankelijk van de situatie is het hierbij mogelijk naast het vervangen van de platen ook de profielen en afsluitrubbers en/of clips te vernieuwen. U kan bij ons dan ook steeds terecht voor een vrijblijvende offerte.

  • Aluminium profielen voor bevestiging op houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. coëxrubbers met anti-rekdraad
  • Geschikt voor gebruik met 16 of 32 mm platen (isolatiewaarde: 1,0 W/m²K)
  • PVC profielen voor bevestiging op houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. aluminium gelakte clips (wit of bruin RAL 9010/8019)
  • Geschikt voor gebruik met 16 mm of 32 mm platen (isolatiewaarde 1,0 W/m²K)

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus