Vernieuwing Dakpanelen

Naast het plaatsen van volledig nieuwe constructies, specialiseren wij ons ook in het vernieuwen van polycarbonaat platen in bestaande veranda’s en overkappingen. Afhankelijk van de situatie is het ook mogelijk naast het vervangen van de platen ook de profielen en afsluitrubbers en/of clips te vernieuwen. Je kan bij ons steeds terecht voor een vrijblijvende offerte.

Heb jij schade aan jouw dak van polycarbonaat platen en ben je opzoek naar meer informatie of een offerte op maat? Neem dan hier contact met ons op en wij bezorgen jou zo snel mogelijk een antwoord op maat.

  • Aluminium profielen voor de bevestiging op houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. coëxrubbers met anti-rekdraad
  • Geschikt voor gebruik met 16 of 32 mm platen (isolatiewaarde: 1,0 W/m²K)
  • PVC profielen voor de bevestiging op een houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. aluminium gelakte clips (wit of bruin RAL 9010/8019)
  • Geschikt voor gebruik met 16 mm of 32 mm platen (isolatiewaarde 1,0 W/m²K)

Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

Claeys

Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

C. Maes

Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

G. Duhoux

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

A. Robbrecht

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

A. Leunis

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

J. De Laet
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus