Renson overkappingen

Lamellendak Renson®
Algarve / Camargue / Skye

Met een terrasoverkapping of pergola van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stem je die trouwens volledig af op jouw wensen. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaal je helemaal zelf!

 • Constructie uit aluminium profielen
 • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Groot aanbod zijelementen
 • Mogelijkheid tot integratie van accessoires
 • Regenpijp geïntegreerd in steunpaal
 • Dakhelling 0°
angle
Roteerbaar

Lamellen 150° roteerbaar (met afvoergoot)

RENSON
Dimensies

Koppelbaar tot 600 x 600 cm zonder tussenkolom

motors
Motor & Screens

Volledige integratie van motor en screens mogelijk

kg
Stevigheid

Draagkracht: maximum 200 kg/m²

Terrasoverkapping / Carport
Renson® Algarve Canvas

Het vaste aluminium dak kan gebruikt worden als carport evenals terrasoverkapping. Het bestaat uit 2 kwalitatieve onderdelen. De bovenlaag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag en er onder wordt een zonwerend doek gespannen in de kleur van jouw keuze. Het resultaat is een strak spanplafond met zachte aanblik, zonder op de onderkant van de staalplaten te moeten kijken. Deze minimalistische en strakke overkapping/carport biedt tal van afwerkingsopties zoals alles van ledverlichting tot vaste wanden. Bovendien kan je de Renson Algarve Canvas koppelen aan een Algarve terrasoverkapping met lamellendak voor een ultragrote overdekte ruimte die perfect harmonieert met de totale look & feel van je woning!

 • Inzetbaar als terrasoverkapping of carport
 • Vast aluminium dak, beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Stevig bovendak uit staalplaat met anti-condenslaag
 • Strak gespannen plafond met Fixscreen-technologie
 • Regenpijp geïntegreerd in steunpaal
 • Dakhelling 0°
measurement
Maatwerk

Op maat gemaakt

RENSON
Dimensies

Maximale afmeting 450 x 600 cm, koppelbaar voor grotere lengtes

kg
Stevigheid

Draagkracht: Maximum 100 kg/m²

measurement
Koppelbaar

Koppelbaar met Algarve lamellendak

Algarve_Canvas_Carport

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas, hout, aluminium, …

Verwarming

Zomeravonden en herfstdagen worden aangenamer met een terrasverwarmer.

Zonwering screens

Genieten van het buitenleven echter beschut tegen zon.

Andere constructies

Ik zou graag toch nog even willen meedelen dat ik als klant van begin tot eind zeer tevreden ben over de aankoop, communicatie, afspraak leveringsduur, montage door de medewerkers, oplossen van kleine problemen.

Marissen

Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

Claeys

Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

C. Maes

Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

G. Duhoux

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

A. Robbrecht

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

A. Leunis

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

J. De Laet

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte

  Contact
  Offerte
  Toonzaal
  Vacatures
  Catalogus