Lamellendak Renson®
Algarve / Camargue / Skye

Met een terrasoverkapping of pergola van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stem je die trouwens volledig af op jouw wensen. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaal je helemaal zelf!

 • Constructie uit aluminium profielen
 • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Groot aanbod zijelementen
 • Mogelijkheid tot integratie van accessoires
 • Regenpijp geïntegreerd in steunpaal
 • Dakhelling 0°
angle
Roteerbaar

Lamellen 150° roteerbaar (met afvoergoot)

RENSON
Dimensies

Koppelbaar tot 600 x 600 cm zonder tussenkolom

motors
Motor & Screens

Volledige integratie van motor en screens mogelijk

kg
Stevigheid

Draagkracht: maximum 200 kg/m²

Terrasoverkapping / Carport
Renson® Algarve Canvas

Het vaste aluminium dak kan zowel gebruikt worden als carport en als terrasoverkapping. Het bestaat uit 2 kwalitatieve onderdelen. De bovenlaag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. Eronder wordt een zonwerend doek gespannen in de kleur van jouw keuze. Het resultaat is een strak spanplafond met zachte aanblik, zonder op de onderkant van de staalplaten te moeten kijken. Deze minimalistische en strakke overkapping/carport biedt tal van afwerkingsopties, van ledverlichting tot vaste wanden. Bovendien kan je de Renson Algarve Canvas koppelen aan een Algarve terrasoverkapping met lamellendak voor een ultragrote overdekte ruimte die perfect harmonieert met de totale look & feel van je woning!

 • Inzetbaar als terrasoverkapping of carport
 • Vast aluminium dak, beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Stevig bovendak uit staalplaat met anti-condenslaag
 • Strak gespannen plafond met Fixscreen-technologie
 • Regenpijp geïntegreerd in steunpaal
 • Dakhelling 0°
etc
Mogelijkheden

Inzetbaar als terrasoverkapping of carport

RENSON
Dimensies

Maximale afmeting 450 x 600 cm 

kg
Stevigheid

Draagkracht: Maximum 100 kg/m²

measurement
Koppelbaar

Koppelbaar met Algarve lamellendak

003 _ NIEUW _

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

1

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas of polycarbonaat

002

Dakbedekking in 16 mm en 32 mm polycarbonaat (helder/opaal)

1206a2d9-04cd-4cce-96bc-1c768d452bd4

Al onze materialen zijn weerbestendig, en van de hoogste kwaliteit

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus