Koloa

Zijn strak design in combinatie met een glazen dakbedekking geven de Koloa een moderne, hedendaagse uitstraling. Door zijn stevige goot is een overspanning van 6,8 m mogelijk en hoeft er dus geen centrale steunpaal geplaatst te worden. Bovendien kan de Koloa ook vrijstaand worden geplaatst.

  • Modern en strak design
  • Geïntegreerde afvoer diam. 50 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • LED verlichting mogelijk
layers
Glas

Dakbedekking steeds in gelaagd glas (klaar of mat)

diepte
Diepte

Deze constructie heeft een maximale diepte van 390 cm

breedte
Overspanning goot

Deze constructie heeft een maximale goot-overspanning van 680 cm

etc
Afvoer

De goot van deze constructie is voorzien van een geperforeerde gootbeschermer

003 _ NIEUW _

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

1

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas of polycarbonaat

002

Dakbedekking in 16 mm en 32 mm polycarbonaat (helder/opaal)

1206a2d9-04cd-4cce-96bc-1c768d452bd4

Al onze materialen zijn weerbestendig, en van de hoogste kwaliteit

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus