De voordelen van onze verschillende constructies

Altijd al een overkapping, pergola of tuinkamer gewild? Maar weet je niet goed welk type je best neemt? Of twijfel je nog tussen enkele opties? Hieronder leg ik je graag de voordelen van onze verschillende constructies uit, zodat je de juiste keuze kan maken.

Een van onze populairste constructies is het Renson lamellendak. Een aluminium overkapping met bedienbare lamellen. Het grootste voordeel aan dit dak is, dat je de lamellen volledig onder controle hebt en je zo ook de lichtinval volledig zelf kan bepalen. Nood aan wat schaduw? Of wil je juist een beetje zon vangen? Met een druk op de knop heb je het zo voor elkaar!

Een ander voordeel van dit soort daken is natuurlijk dat wanneer het regent je de lamellen snel dicht kan draaien en je meteen droog zit. Zo moet je niet meer snel naar binnen spurten bij de eerste regendruppels tijdens je BBQ.

Daarnaast hebben we de Maluwi. Een aluminium overkapping met houten afwerking. De houten afwerking geeft een warme sfeer en zorgt voor extra gezelligheid. Qua hout zijn er vele mogelijkheden waardoor je de overkapping volledig naar jouw smaak kan zetten. Graag een Scandinavische look? Of eerder een strak uitzicht? Het kan allemaal!

Heb je liever de volledige lichtinval van een glazen dak? Kies dan voor de Koloa, de panorama of een overkapping uit de comfort-serie. Deze overkappingen bestaan uit aluminium met een glazen of polycarbonaat dak waarbij je nog kan kiezen tussen verschillende opties zoals zonwerend, opaal, …

De panorama kan een overspanning aan van 7 meter zonder tussenpaal! Zo krijg je dus echt een wijds zicht. Combineer dit met openschuivende wanden en het is helemaal af!

De Koloa kan ook vrijstaand geplaatst worden zodat je ook achteraan je tuin droog kan zitten maar wel kan genieten van de lichtinval.

Nog een voordeel van al onze constructies is dat deze allemaal gecombineerd kunnen worden met elkaar of met verschillende opties voor verlichting, wanden, verwarmers, … alles is mogelijk om jouw droomoverkapping te creĆ«ren!

Om de verschillende constructies ook eens in het echt te kunnen bekijken, ben je altijd welkom in onze toonzaal! Hier zetten wij met veel plezier alle voordelen nog eens op een rijtje.

 

Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus