Cadeau ideeën voor tuinliefhebbers Kerst 2022

Met de feestdagen in zicht, ben je waarschijnlijk ook stilaan opzoek naar goede kerstcadeaus. Wil jij graag iets speciaal geven aan jouw vrienden/familie/… Maar weet je niet goed wat? Is die persoon een tuinliefhebber? Dan kunnen wij jou verder helpen in deze blog.

Terrasverwarmer

Zit jouw persoon graag en veel buiten? Dan kan je hem ook verwarmen met een terrasverwarmer zodat hij ook in de koude maanden van de tuin kan genieten.

Planten

Met planten kan je altijd scoren bij een tuinliefhebber. Geef je graag een binnenplant om de kamer op te fleuren? Of liever een plant voor buiten. Let er in het laatste geval wel op dat je een plant geeft die tegen de winter kan. Zo geef je een plant waar ze tijdens die periode ook van kunnen genieten.

Decoratie

Decoratie voor de tuin is ook altijd leuk. Een mooie bloempot, of een leuke kaars voor buiten. Ook een mooi standbeeldje kan de tuin helemaal opfleuren. Een gezellige vuurkorf kan er mooi uitzien én zorgt ervoor dat je ook in de winter gezellig buiten kan zitten.

Handig

Een echte tuinliefhebber kan altijd iets doen met tuingereedschap. Geef een handgereedschap set, een leuke gieter, of een handig opbergbakje voor tuingereedschap.

Verlichting

In de donkere maanden is het ook altijd leuk om je tuin op te fleuren met gezellige verlichting. Ook dit is een leuke cadeautip.

Dieren

Houdt de persoon ook van diertjes? Geef dan bijvoorbeeld een vogelhuisje, een insectenhotel of een eekhoornhuisje cadeau. Zo kunnen ze heerlijk genieten van het extra leven in de tuin en zo help je ook de diertjes met eten vinden.

Cadeaubon

Weet je niet goed wat ze al hebben en wat niet? Dan is een cadeaubon van een tuinspeciaalzaak ook altijd een idee. Zo kan jouw persoon zelf kiezen wat ze ermee doen.

Met deze tips kan je een tuinliefhebber sowieso verwennen tijdens de feestdagen!

Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus