BOX

De BOX is een volledig aanpasbare constructie. Deze constructie kan perfect gebruikt worden als berging om je tuinspullen op te bergen of als poolhouse om heerlijk aan het zwembad te kunnen genieten in de zomer. Meer opzoek naar een carport? Ook dat is geen probleem met de BOX!

Voor deze constructie zijn er ook verschillende opties van bekleding, zo kan er gekozen worden voor Thermowood, wat speciaal behandeld is zodat het gemakkelijk te onderhouden is, of voor WPC, wat een strak uitzicht geeft.

Wil jij de opties graag eens bekijken? Maak dan hier snel een afspraak om langs te komen in de toonzaal.

measurement
Maatwerk

Zowel modulair als maatwerk

roof
Dakbedekking

Dakbedekking van EPDM
Onderdak in Thermowood

colors
Kleuren

Aluminium frame, kleur naar keuze

goot
Afvoer

Geïntegreerde afvoer in de palen

Algarve_Canvas_Carport

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Vaste wanden en schuifwanden, vervaardigd uit glas, hout, aluminium, …

Verwarming

Zomeravonden en herfstdagen worden aangenamer met een terrasverwarmer.

Zonwering screens

Genieten van het buitenleven, beschut tegen zon.

Andere constructies

Ik zou graag toch nog even willen meedelen dat ik als klant van begin tot eind zeer tevreden ben over de aankoop, communicatie, afspraak leveringsduur, montage door de medewerkers, oplossen van kleine problemen.

Marissen

Bedankt voor de mooie veranda door jullie medewerkers! Gisterenavond hebben wij al kunnen genieten!

Claeys

Wij zijn zeer tevreden over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten, op en top professioneel. Er was steeds een goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!

C. Maes

Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel.

G. Duhoux

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 ┬░c dankzij de zonwerende platen. VerandaÔÇÖs en pergolaÔÇÖs plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd.

A. Robbrecht

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

A. Leunis

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren. Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties.

J. De Laet

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte


    Contact
    Offerte
    Toonzaal
    Vacatures
    Catalogus