Comfort Plus

Hoewel de Comfort Plus overkapping / carport van uitzicht en afwerking niet veel verschilt van het Comfort systeem, kan de Comfort Plus constructie tot 450 cm diep gaan en kunnen ook de palen verder uit elkaar geplaatst worden. Ook hier worden aluminium clips gebruikt ter afsluiting van de platen en is het voorzien van wanden mogelijk.

  • Constructie uit verstevigde aluminium profielen
  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
  • Geïntegreerde LED spots mogelijk
  • Regenpijp 80 mm geïntegreerd in steunpaal
  • Dak voorzien van aluminium clips bovenaan
  • Dakhelling 5 – 10°
roof
Dakbedekking

De dakbedekking heeft een dikte van 16 mm, vervaardigd uit polycarbonaat of gelaagd glas

diepte
Diepte

Deze constructie heeft een maximale diepte van 450 cm

breedte
Overspanning goot

Deze constructie heeft een maximale goot-overspanning van 500 cm

goot
Zwevende goot

Plaatsing met zwevende goot mogelijk

003 _ NIEUW _

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

1

Vaste wanden en glazen schuifwanden

002

‘s Avonds nog heerlijk genieten door de aangename stralingswarmte.

1206a2d9-04cd-4cce-96bc-1c768d452bd4

Genieten van het buitenleven, beschut tegen zon.

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus