Seizoensveranda’s

Een Seizoensveranda is de ideale oplossing om budgetvriendelijk van uw tuin te kunnen genieten op dagen waarbij de weersomstandigheden niet toelaten buiten te vertoeven. Zoals de term aangeeft, zal een Seizoensveranda het tuinseizoen gevoelig verlengen. Dit door een aangename temperatuur te creëren op dagen waarbij het vaak buiten koud aanvoelt (voornamelijk in het voor –en najaar). Door gebruik te maken van niet geïsoleerde profielen en een eenvoudig op te bouwen constructie, is de prijs van een Seizoensveranda zeer gunstig.

  • Aluminium profielen (semi-geïsoleerd)
  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
  • Dakbedekking in 16 mm en 32 mm polycarbonaat (helder/opaal)
  • Wanden voorzien in thermopane dubbel glas
  • Mogelijkheid tot inwerken van afvoer, bekabeling en verlichting
10round
Garantie

Alle veranda’s hebben 10 jaar garantie

roof
Dakbedekking

Dakbedekking in 16 mm en 32 mm polycarbonaat of gelaagd glas

thermo
Isolatie

Onze constructies zijn semi-geïsoleerd

layers
Wanden

Glazen schuifwanden of vaste wanden zijn mogelijk

003 _ NIEUW _

Dimbare LED spots of strips met een warme lichtkleur

1

Vaste wanden en glazen schuifwanden

002

‘s Avonds nog heerlijk genieten door de aangename stralingswarmte.

1206a2d9-04cd-4cce-96bc-1c768d452bd4

Genieten van het buitenleven, beschut tegen zon.

Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). [...] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.

A. Robbrecht - Westmalle

Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.

Leunis A.-M. - Kontich

Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.

Jan De Laet - Kalmthout

Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.

P. Vandewinkel - Wuustwezel
Contact
Offerte
Toonzaal
Vacatures
Catalogus