Najaarpromotie: -10% op het Comfort en Comfort Plus gamma (geldig t.e.m. 30/11/2017)

Aluvida gamma

Het Aluvida gamma staat voor een degelijk, modern systeem met een elegante uitstraling. Dit gamma kenmerkt zich door een fijne en kwalitatieve afwerking en dit aan een zeer scherpe prijs. Door zijn moderne en strakke look, leent een dergelijke constructie zich perfect voor zowel het plaatsen van een terrasoverkapping als van een carport en dit zowel in aanbouw als vrijstaand. Daarnaast zijn speciale toepassingen door het flexibel karakter bijzonder perfect mogelijk. We maken hierbij een onderscheid tussen drie vormen, gaande van een schuin (lessenaarsdak) tot een gebogen dak, waarbij de Curve reeks een combinatie van beiden is.

hill

Hill

Een hip & trendy overkapping aan een scherpe prijs. Hill is recht voor de raap. Een stoerdere lijn met de nodige attitude. Door het minimalistisch en slank design past deze lijn bij elk type woning of gebouw. Wilt u haar helemaal doen schitteren? Kies dan voor de ‘designed’-afwerking. De strakke dakomranding zorgt voor de finishing touch.

curve

Curve

Deze overkapping houdt niet van kantjes. Curve is zachter van boogvorm. Een zacht golvende lijn met een moderne toets. Een vorm die heel goed samengaat met een landelijke en modern landelijke bouwstijl.

arc

Arc

Deze overkapping gooit alles wat recht is overboord. De Arc modellen kunnen zowel aangebouwd als vrijstaand opgesteld worden. Arc is het model dat de boogvorm optimaal gebruikt. Een elegante meerwaarde voor uw woning. Een vorm die uitstekend past bij een landelijke bouwstijl. Wil u haar helemaal doen schitteren? Kies dan voor de ‘designed’-afwerking. De strakke dakomranding zorgt voor de finishing touch.

Daarnaast kan u het model nog wat aanpassen. Zo heeft u een unieke overkapping, volledig naar uw smaak. En zoals altijd mag u gratis een RAL-kleur kiezen. Hierdoor past uw overkapping nog beter bij uw huis.


Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.
Leunis A.-M.Kontich
Louter ter informatie de dubbele platen die geplaatst werden, zijn echt doeltreffend, de binnentemperatuur is met 10 gr. verhoogd en de lichtsterkte is ook veel beter.  Dus dank U voor die uitvoering van de werken.
J. VanderperrenVilvoorde
Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.
De Laet JanKalmthout
Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). […] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. […] Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.
A. RobbrechtWestmalle
Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.
P.VandewinkelWuustwezel
Via deze weg willen wij jullie melden dat wij zeer tevreden zijn over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten. Van bestelling tot plaatsing was er steeds een goede en duidelijke communicatie en werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan. De plaatsing zelf was op en top professioneel. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!
C. MaesWommelgem
Via deze mail wil ik u laten weten dat ik zeer tevreden bent met de werken (nieuwe platen op dak veranda) die u bij mij hebt uitgevoerd op 5 november. Ik zat ervoor al heel graag in mijn veranda maar nu is het nog aangenamer zitten. Het is nu echt een leefruimte. Zowel op het vlak van geluid, als op het vlak van warmte is er een groot verschil merkbaar.
N. CordemansMechelen
Een tijd geleden hebben jullie bij ons een herstelling gedaan aan onze veranda,we hadden last van condensatie en binnen regenen.dit is op een zeer professionele manier gedaan,goed afgewerkt en het voelt veel warmer aan.Tevens hebben jullie een overkapping van het terras gedaan en dit is echt top.
L. HavetBierbeek
Na een zoektocht van duurdere open veranda bouwers zijn we bij jullie terecht gekomen. Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Ook de afwerking is niet vergeten. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel. Indien het niet binnen het budget viel werd er gezocht naar alternatieven. Deze open en vlotte samenwerking heeft ons zeker gecharmeerd. Graag zouden we nog zaken samen verwezenlijken.
G. DuhouxSint-Job-in-‘t-Goor
© 2017 Februs // Veranda's / Afdaken / Carports / Serrebouw - Februs