Vervangen Dakpanelen

Naast het plaatsen van volledig nieuwe constructies, specialiseert Februs zich ook in het vernieuwen van polycarbonaat platen in bestaande veranda’s en overkappingen. Afhankelijk van de situatie is het hierbij mogelijk naast het vervangen van de platen ook de profielen en afsluitrubbers en/of clips te vernieuwen. U kan bij ons dan ook steeds terecht voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een gratis offerte aan

Specificaties


dakpanelen2

  • Aluminium profielen voor bevestiging op houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. coëxrubbers met anti-rekdraad
  • Geschikt voor gebruik met 16 of 32 mm platen (isolatiewaarde: 1,0 W/m²K)

dakpanelen

  • PVC profielen voor bevestiging op houten draagstructuur
  • Afsluiting bovenaan d.m.v. aluminium gelakte clips (wit of bruin RAL 9010/8019)
  • Geschikt voor gebruik met 16 mm of 32 mm platen (isolatiewaarde 1,0 W/m²K)

Louter ter informatie de dubbele platen die geplaatst werden, zijn echt doeltreffend, de binnentemperatuur is met 10 gr. verhoogd en de lichtsterkte is ook veel beter.  Dus dank U voor die uitvoering van de werken.
J. VanderperrenVilvoorde
Ben heel tevreden geweest met de renovatie werken van mijn pergola, werken proper uitgevoerd, vriendelijke personeel. Condities waren ook aantrekkelijk en zij hebben ook de werken uitgevoerd onder de vastgestelde termijn.
Leunis A.-M.Kontich
Zalig zijn de ontbijten op zondag ochtend in de lente en in de zomer. En die heerlijke zomerse middagen, zelfs bij 30 °c dankzij de zonwerende platen. Ook als het regent maar de temperatuur het enigszins toelaat zitten we buiten te eten of te babbelen want we blijven lekker droog en het geluid van de regen op het dak van de pergola vind ik zelfs aangenaam (het is niet storend luid). […] Wel, ik moet zeggen dat die zonwerende platen al menig storm getrotseerd hebben. […] Veranda’s en pergola’s plaatsen is jouw passie, en je team is echt gemotiveerd. En dat stralen jullie ook uit.
A. RobbrechtWestmalle
Met genoegen meld ik dat de kwaliteit van het materiaal mij uitstekend lijkt en dat uw team zich nauwgezet en ernstig heeft ingezet om een prima product af te leveren, en dit onder moeilijke omstandigheden (enge ruimte bij afbraak en aanpassing van de beschikbare grondruimte). Al mijn wensen werden voldaan en zelfs nog verbeterd door goede suggesties. Om kort te zijn : ik geniet van een prachtige serre en het team mag er fier op zijn.
De Laet JanKalmthout
Na een zoektocht van duurdere open veranda bouwers zijn we bij jullie terecht gekomen. Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Ook de afwerking is niet vergeten. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden. Niet alleen werd er naar de afwerking gekeken, maar ook naar de prijs, zodat alles binnen het budget viel. Indien het niet binnen het budget viel werd er gezocht naar alternatieven. Deze open en vlotte samenwerking heeft ons zeker gecharmeerd. Graag zouden we nog zaken samen verwezenlijken.
G. DuhouxSint-Job-in-‘t-Goor
Via deze weg willen wij jullie melden dat wij zeer tevreden zijn over de zonwering die jullie een tijdje geleden plaatsten. Van bestelling tot plaatsing was er steeds een goede en duidelijke communicatie en werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan. De plaatsing zelf was op en top professioneel. Zeker een aanbeveling waard voor anderen!
C. MaesWommelgem
Via deze mail wil ik u laten weten dat ik zeer tevreden bent met de werken (nieuwe platen op dak veranda) die u bij mij hebt uitgevoerd op 5 november. Ik zat ervoor al heel graag in mijn veranda maar nu is het nog aangenamer zitten. Het is nu echt een leefruimte. Zowel op het vlak van geluid, als op het vlak van warmte is er een groot verschil merkbaar.
N. CordemansMechelen
Ten eerste was ik aangenaam verrast toen jullie een offerte moesten maken. Ik zocht een kunststoffen dak ipv glas en jullie boden direct dat type platen aan waar ik naar op zoek was en dit aan een schappelijke prijs. De werken zijn zeker keurig uitgevoerd en ik zou elkeen aanraden om eens bij jullie langs te gaan. Jullie waren bovendien bijna 20% goedkoper dan de concurrentie in onze omgeving.
P.VandewinkelWuustwezel
Een tijd geleden hebben jullie bij ons een herstelling gedaan aan onze veranda,we hadden last van condensatie en binnen regenen.dit is op een zeer professionele manier gedaan,goed afgewerkt en het voelt veel warmer aan.Tevens hebben jullie een overkapping van het terras gedaan en dit is echt top.
L. HavetBierbeek
© 2018 Februs // Veranda's / Afdaken / Carports / Serrebouw - Februs